Categories: Вести, Македонија

Тренчевска: Унапредување на современиот концепт на правда на децата

  Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска денеска се обрати на конференцијата „Зајакнување на отпорноста кон организираниот криминал…

Повеќе