Categories: Вести, Македонија

Во Лондон 44 медали за учениците од Песталоци на Детската олимпијада во знаење

  Општина Центар е горда на 6-те ученици Максим Танески, Андрија Крстиќ, Петар Калкашлиев, Корнелија Паниан, Калина Чакаровска и Ангела…

Повеќе