Музика и Филм

Tамара Тодевска – Proud – International Sign Language Version

 

Голема благодарност до овие прекрасни дами од Државниот училишен центар за образование и рехабилитација „Партенија Зографски“ за поддршката и љубовта. Ве сакам и се гордеам со вас.

\

Сподели: