ЦУК: Пожар во поранешната фабрика ОХИС

Сподели

 

Центарот за управување со кризи (ЦУК) добил пријава за пожар во поранешената фабрика „ОХИС”.

Според пријавата преку бројот за итни повици Е-112, како што информира ЦУК, опожарени се оџак и дрвна маса во еден од објектите.

За пожарот е извесетана Територијалната противпожарна бригада на Град Скопје.