Вести Македонија

(ВИДЕО) Мицкоски: Камиони во сопственост на братот на Заев возат за РЕК Битола

Сподели:

Видео обраќање на Претседателот Христијан Мицкоски

Камионите на Вице Заев, братот на Зоран Заев, возеле за РЕК Битола

Geplaatst door Hristijan Mickoski op maandag 30 april 2018

Сподели: