Вести Македонија Ударни вести

Владо Мисајловски: Ова е еден од најубавите проекти, ова се делата на ВМРО-ДПМНЕ

Сподели:

-“Ова е еден од најубавите проекти, ова се делата на ВМРО-ДПМНЕ. Вака се сака Република Македонија, сложно и работно. Ова е ВМРО-ДПМНЕ, ова е Македонија” – порача Мисајловски во видео пред тунелот.

Македонија се сака со многу работа, труд и посветеност.
Македонија се сака со нови проекти и подобра економија.
Македонија се сака со срце !!!

Македонија се сака со многу работа, труд и посветеност. Македонија се сака со нови проекти и подобра економија.Македонија се сака со срце !!!#ВМРОДПМНЕ

Geplaatst door Vlado Misajlovski op dinsdag 24 april 2018

Сподели: