Вести Македонија Ударни вести

Водици е неработен ден за граѓаните од православната вероисповед

Сподели:

 

Согласно со Законот за празниците на РМ („Службен весник на РМ” бр.21/98 и 18/07), 19 јануари 2022 година (среда), Богојавление (Водици), е неработен ден за граѓаните од православната вероисповед во Република Северна Македонија, информираат од Министерството за труд и социјална политика.

Сподели: