Водовод во понеделник ќе работи во две смени

Сподели

 

Шалтерите за наплата на ЈП Водовод и канализација – Скопје, во Дирекцијата на претпријатието на 28 август, ќе работат во две смени и тоа од 07:30-19:00 часот.

Наплатните пунктови во Сарај и Шуто Оризари нема да работат. Сите наплатни пунктови продолжуваат да работат со редовно работно време од 29.08.2023 (вторник). 

ЈП Водовод и канализација – Скопје продолжува да работи во служба на граѓаните на град Скопје. Согласно вашите потреби контактирајте не на: 02/3073 010, kontakt@vodovod-skopje.com.mkhttps://www.facebook.com/jpvodovod.skopje/.

Информирајте се на www.vodovod-skopje.com.mk и пристапете до сите електронски сервиси преку e.vodovod-skopje.com.mk. Искористете ја можноста за брзо и едноставно плаќање преку апаратите за наплата на следните локации: Дирекција на ЈП Водовод и канализација – Скопје, ГТЦ на приземје, Капитол мол, корисничкиот центар на ЈП Комунална хигиена – Скопје и во Сити Мол.