Вести Македонија

Зоран Заев: Апелирам, да ми водите грижа за граѓаните! ВИДЕО

Сподели:

Видео и фотографии од обраќањето пред граѓаните пред седиштето на СДСМ, на претседателот на СДСМ, Зоран Заев, по изборот за нов премиер на Република Македонија.

Сподели: