Вести Македонија Ударни вести

Апелација одлучи Книгата „До атентатот и по него“ од Андов може да се продава

 

Апелацискиот суд во Скопје одлучи дека книгата на Стојан Андов може да се продава, по претходно донесето решение за привремена мерка со кое забрани продажба и располагање на книгата на Андов со наслов „До атентатот и по него“ во која тој имплицира вмешаност во атентатот на Глигоров на Љубомир Фрчкоски (па и Црвенковски).

 

Сподели: