Вести Македонија Ударни вести

Ацо Станковски нѐ заплашува: Американците не запрашуваат со алуминиум, затоа сме апатични

Сподели:

Александар Станковски вчера при неговото гостување во емисијата „Ѕид“ на Алфа ТВ, изнесе теории на заговор дека Американците прскале со кем-трејлс и алуминиум за да го смируваат народот и да го направат апатичен.

– “Имам чувство дека сме запрашувани. Никој не го потегна тоа прашање. Верувам дека тој алуминиум го прскаат и не трујат сите нас поради што стануваме апатични”, рече Станковски во емисијата, во која што гостинка беше и поранешната министерка за култура, Елизабета Канческа-Милевска.

 

ДА НЕ ТИ СЕ ВЕРУВА :DАцо Станковски – "Американците не напрскаа со алуминиум затоа народот се смири по настаните на 27.04"Емисија "Ѕид" на Алфа ТВ

Geplaatst door Качамак / Kachamak op woensdag 18 oktober 2017

Сподели: