Вести Македонија Ударни вести

Денот на Републиката – 2.август е неработен ден за сите граѓани на Македонија

Сподели:

 

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ („Службен весник на РМ“ бр.21/98 и 18/07), 02 Aвгуст (понеделник), Ден на Републиката е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија. Министерството за труд и социјална политика на сите граѓани им го честита Денот на Републиката.

Сподели: