Вести Македонија Статуси Ударни вести

Дескоска: Метлата е на вистинската адреса

Сподели:

 

“Златната метла” што некој ја остави пред неколку месеци пред Министерството за правда денеска му ја предадов на претседателот на Судскиот совет. По завршувањето на законската рамка за судовите, сега тежиштето е на Судскиот совет. Метлата е на вистинската адреса…” – напиша министерката за правда Рената Дескоска.

 

Сподели: