Вести Изјави Ударни вести

Димитров: Недозволиво е играње со плитко политиканство кога станува збор за најкрупното прашање за Македонија

-“Недозволиво е играње со плитко политиканство кога станува збор за најкрупното прашање за Македонија. А антихеројство и антипатриотизам е токму кога се избегнува одговорноста за минатото, сегашноста и иднината.”

Изјави, Никола Димитров

Недозволиво е играње со плитко политиканство кога станува збор за најкрупното прашање за Македонија. А антихеројство и антипатриотизам е токму кога се избегнува одговорноста за минатото, сегашноста и иднината.

Geplaatst door Никола Димитров – Nikola Dimitrov op Zondag 2 december 2018

Сподели: