ФИЛИПЧЕ: Велигден го прославуваме на поинаков начин, со голема одговорност

Сподели

 

“Оваа година го прославуваме Велигден на еден навистина поинаков начин. За да ги заштитам моите најблиски овој празник решив да го поминам сам, изолиран од семејството. Секој од нас носи огромна одговорност и за тоа мора да сме сите свесни” – објави на својот фб профил, министерот за здравство, Венко Филипче.

https://www.facebook.com/filipce.venko/videos/655317885252420/