Македонија Топ теми Фотографија на денот

Фотографија на денот: МАТКА – Ема КУШЕВСКА

Сподели:

Место каде што мислите ги води природата по сопствен пат, а душата веќе е продадена на тишината и убавината… Матка

Фотографија на денот, Матка – Ема Кушевска

Сподели: