Фотографија Фотографија на денот

Фотографија на денот: Св. Наум – Охрид, Ема КУШЕВСКА

Фотографија на денот, Св. Наум – Охрид, Ема КУШЕВСКА

Спокојот, природата, боите и тишината болат од убавина

Сподели: