Град Скопје: “Празниците може да започнат”

Сподели

 

Град Скопје објави фотографии од новогодишното украсување на Скопје.

“Празниците може да започнат” – напиша градоначалникот Петре Шилегов

 

Фирмата Линк Медиа Плус  и оваа година го доби тендерот за новогодишно украсување на градот.