Вести Македонија Ударни вести

Граѓанската инцијатива „Стоп за извршителите“ со својот 141. протест

Сподели:

Здружението „Но пасаран“ го одржа 141 протест. Со граѓански потписи – против извршителите. Синдикалци и невладини организации бараат запирање на присилната наплата, ревизија на работата на извршители, нотари и доверители, враќање на работата на извршителите во судовите, како и утврдување на реален и нереален долг.

Сподели: