Изјави

ИЗЈАВИ: Самуел Жбогар – Не мислам дека состојбата во земјата е толку тешка, не треба да драматизираме

Сподели:

 

– “Не мислам дека состојбата во земјата е толку тешка, не треба да драматизираме. Имавме избори и нормално е да се даде повеќе време за да можат политичките лидери да формираат влада. Гледам дека политичките партии се веќе ангажирани. Јас сум оптимист дека политичките лидери ќе го изнајдат вистинскиот начин да формираат влада, за да можеме ние како ЕУ да продолжиме да работиме во реализирање на реформите кои што се поторебни.”

Сподели: