ИЗЈАВИ: Талат ЏАФЕРИ – Нема да дозволам овде никој никого да испровоцира. Може и тенџериња да донесете. Должен сум да обезбедам услови за работа на Собранието!

Сподели

– “Нема да дозволам овде никој никого да испровоцира. Може и тенџериња да донесете. Должен сум да обезбедам услови за работа на Собранието и тоа ќе го обезбедам со ваша или без ваша волја. Ако сте се решилие да испровоцирате инцидент јас не се мешам. Јас ги известувам граѓаните за прописите, а тие ќе ценат кој сака да предизвика ред или неред.”

Изјави, Талат Џафери