Вести Изјави Македонија

ИЗЈАВИ: ВУК ЈЕРЕМИЌ – Што и да се случило во Скопје, повлекувањето на целокупниот персонал на амбасадата е дипломатски дилетантизам и шарлатанство, својствено за банана држави

„Што и да се случило во Скопје, повлекувањето на целокупниот персонал на амбасадата е дипломатски дилетантизам и шарлатанство, својствено за банана држави.”

Изјави, Вук Јеремиќ

Сподели: