Вести Изјави Македонија

ИЗЈАВИ: ЗАЕВ – Не ја коментирам оставката на Груевски, бараме силна опозиција за поодговорна власт

Сподели:

“Не сакам да си дозволам да коментирам работи на нашиот прв политички опонент и уште еднаш ќе повторам – силна опозиција ќе направи власта да биде поодговорна, потранспарентна, поотчетна и попосветена на граѓаните. Tоа се внатрешни процеси, кои членовите на ВМРО-ДПМНЕ заедно со раководството ќе си ги дефинираат како што тие сметаат дека е најдобро.”

Изјави, Зоран Заев

Сподели: