Вести Изјави Ударни вести

„Јадеше гулаш, а?“

Сподели:

„Јадеше гулаш, а?“, го праша Миле Јанакиески, Александар Трајковски кој беше во посета на Груевски во Будимпешта.

„Јадев, зашто да не јадам. Има дана за мегдана“. одговори Александар Трајковски.

(конверзација помеѓу Миле Јанакиевски и Трајковски пред судското рочиште за шамарите во Центар)

Сподели: