Вести Македонија Ударни вести

Кастриот Реџепи во 11.30 часот ќе одржи прес-конференција

Сподели:

 

Пратеникот Кастриот Реџепи денеска во Собранието, во 11.30 часот ќе одржи прес-конференција, на која, како што претходно најави, ќе разјасни што се случило со неговото непојавување во Собранието, на седницата нан која требаше да се гласа за доверба на Владата.

Сподели: