Вести Македонија Ударни вести

Клубот на младински прашања и политики во посета на студентскиот дом „Стив Наумов“

Сподели:

 

По барање на студентите од Универзитетскто студентско собрание, денеска пратениците Моника Зајкова, Мухамед Кадриов, Артина Ќазими, Фиснике Бектеши, Сафије Садики од Клубот на младински прашања и политики на Собранието на Република Северна Македонија и претседателот на Универзитетското студентско собрание, при Универзитетот Св. „Кирил и Методиј“- Скопје, Славчо Темелковски, ќе го посетат студентскиот дом „Стив Наумов“.

Целта на посетата е да се изврши увид во просторите и да се оцени дали поправките и реновирањето се одвиваат согласно предложениот Акциски план за реализација во студентските домови, на активности побарани од студентите на Министерството за образование и наука.

Сподели: