Вести Изјави Ударни вести

Ленче Ристоска: Информациите ќе бидат објавени на нашата веб страна

 

“Во врска со сите тековни случувања, кога ќе имаме информации што ќе можеме да ви ги соопштиме верувајте дека ќе ви ги соопштиме. Верувам дека деновиве ќе имате информации и од Специјалното јавно обвинителство кои ќе бидат објавени на нашата веб страна”, изјави обвинителката од СЈО Ленче Ристоска.

Сподели: