Вести Изјави

Мерсел БИЉАЛИ: Иванов е дивоградба

Д И В О Г Р А Д Б А

“Поголема дивоградба од него самиот нема. На диво стана претседател – чиста дивоградба. На диво молчеше на општиот грабеж на државата. На диво помилуваше. На диво давал или не давал мандати. На диво не потпишува закони. На диво го крши Уставот. Сега на диво сака да попречи мафијата да ги врати парите, па затоа сака да создаде криза. Па поголема дивоградба од него – здравје.”

Изјави, Мерсел Биљали за постапките на Ѓорѓе Иванов

Сподели: