Вести Македонија

Наумче Мојсоски ќе биде новиот директор на Агенција за млади и спорт

 

Наумче Мојсоски, поранешниот македонски репрезентативец во ракомет ќе биде новиот директор на Агенцијата за млади и спорт, откако досегашниот директор Дарко Каевски стана пратеник во Собранието и не може да извршува две функции истовремено.

Сподели: