Вести Македонија Ударни вести

Нов натпис на аеродромот во Скопје – Меѓународен аеродром Скопје

Сподели:

На скопскиот аеродром поставен е натписот со новото име “Меѓународен аеродром Скопје”.

Името на аеродромот “Александар Велики” беше тргнати на 24. февруари оваа година, по одлука на Владата .

Сподели: