Вести Македонија Ударни вести

Пеце Мирчевски: Уште плаќаме за Скопје 2014

Добиваме фактури од 2015 година, а дури сега ни се доставуваат, вели директорот на владината Служба за општи и заеднички работи, во интервју за СКУП.

Сподели: