Вести Македонија

Рамазан-бајрам, 5 јули, е неработен ден за сите граѓани

Сподели:

ministerstvo-za-trud

Празникот Рамазан-бајрам, 5 јули 2016 година (вторник), е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика.

Од Министерството на граѓаните од исламска вероисповед им го честитаат празникот Рамазан-бајрам.

Сподели: