Вести Македонија Ударни вести

Собраниска делегација ќе положи цвеќе на гробот на Борис Трајковски

Сподели:

 

По повод 19-годишнината од трагичната смрт на поранешниот претседател Борис Трајковски, Делегација на Собранието, предводена од Горан Мисовски, потпретседател на Собранието, во состав Снежана Калеска-Ванчева и Тони Јаревски, на 26 февруари 2023 година (недела), во 11:30 часот, ќе положи свежо цвеќе на Алејата на великаните, Градски гробишта Бутел.

Сподели: