Собраниска седница за избор на потпретседатели и за основање работни тела

Сподели

Собранието на Република Северна Македонија денеска ќе ја одржи третата седница, на која на дневен ред на седницата е Предлог-одлуката за утврдување на бројот на потпретседатели на Собранието, а пред пратениците е и Предлог-одлуката за основање постојани работни тела.

Седницата е закажана за денеска во 14 часот.