Вести Македонија Ударни вести

Сообраќаен метеж во Скопје

Сподели:

Денеска поради најавено одржување на протест, со почеток во 06.00 часот, полициски службеници од СВР Скопје преземаат мерки за посебен режим на сообраќајот.

 

 
ЦУКС известува дека во овие утрински часови поголем број возила се забележуваат долж:
-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул.Водњанска,
-ул. Васил Ѓоргов кон ул. Железничка,
-бул. Водњанска во двете насоки,
-бул. Свети Климент Охридски во двете насоки,
-бул. Киро Глигоров во двете насоки,
-ул. Перо Наков во двете насоки,
-бул. 8ми Септември во двете насоки,
-бул. Партизански Одреди во двете насоки,
-ул. Беласица во двете насоки,
-мост Нова железничка станица во двете насоки,
-ул. Никола Карев во двете насоки,
-ул. Пролет и бул. 3та Македонска бригада во двете насоки,
-бул. Македонија во двете насоки,
-бул. Митрополит Теодосиј Гологанов кон бул. Свети Климент Охридски,
-бул. Свети Климент Охридски во двете насоки,
-бул. Кузман Јосифовски Питу кон Нова железничка станица.
Сподели: