Вести Македонија Ударни вести

ЈСП со дополнителен број автобуси за верскиот празник Задушница

  Поради верскиот празник Задушница, утре, 05.ноември и во сабота 06.ноември, на линиите 59 (Карпош3-Кучевишка бара-Гробишта Бутел), 59А (Ново Лисиче-Гробишта Бутел) и 59Б (Кисела Вода-Гробишта Бутел) ќе сообраќаат дополнителен број автобуси, информираат од ЈСП.   ВОЗЕН РЕД во петок (05.11.2021 год)  Дополнителни автобуси (термини) на линија 59 Од Карпош: 9 ч, 10.30 ч, 12 ч, 13.30 […]