Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Одлука за прецизирање за прехранбените производи со најниска стапка на ДДВ

  Владата донесе Одлука за изменување на Одлуката за определување на добрата и услугите кои подлежат на повластена стапка на…

Read More
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Владата ги замрзна цените и на оризот, тестенините и јајцата

  На предлог на Министерството за економија, Владата на денешната седница донесе одлука за проширување на листата на производи за…

Read More