Вести Македонија Ударни вести

Шаќири: Ембла е повторно меѓу соучениците, да се подигне свеста за децата со попреченост

  Министерот за образование и наука Јетон Шаќири утрово на Фејсбук соопшти дека на негово задоволство и на задоволство на нејзиното семејство, Ембла продолжува да стекнува нови знаења, да напредува и да ги развива пријателствата со своите врсници.     Шаќири напиша дека Ембла не ја почувствува радоста од повторното враќање во училишните клупи на првиот […]