Вести Македонија Ударни вести

Пофалници и 105.000 денари за првенците на генерација од ОУ во Центар

  Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски, им додели пофалници и 105.000 денари на осум првенци на генерација од основните училишта во Општина Центар. Станува збор за основци кои во текот на целата учебна година покажале континуиран одличен успех, учествувале на натпревари и посетувале вонучилишни активности.     „Oва е личен успех за вас и […]