Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Спасовски-Лунгароти: Наскоро министерска конференција за справување со миграциските текови

  Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денес оствари работна средба со Лаура Лунгароти, координатор на земјите од Западен Балкан…

Повеќе