Вести Македонија Топ теми Ударни вести

ОJO го следи случајот со телефонските броеви на пратеници кои осамнаа на Твитер

  На социјалната мрежа Твитер се споделуваат телефонските броеви на пратениците од власта, а потоа им се порачува „да не го предаваат народот“. Службените телефонски броеви на пратениците од владејачката коалиција осамнаа на Твитер, со повик до граѓаните: „Порачајте им да не го предаваат македонскиот народ“. Ваквата објава на приватен профил на еден од корисниците […]