Вести Македонија

Гостивар го одбележа Меѓународниот ден на храната

  Под покровителство на општина Гостивар, речиси во сите основни училишта, со пазари за храна, беше одбележан Меѓународниот ден на храната.         Средствата собрани од пазарите со храна во гостиварските училишта ќе бидат наменети за хуманитарни цели.       Во оваа прилика, градоначалникот на општина Гостивар, Арбен Таравари заедно со својот […]