Вести Македонија Ударни вести

Град Скопје додели признанија за најуспешните наставници во средните училишта

  Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, им врачи признанија и награди на најуспешните наставници од средните училишта на Град Скопје. – Со оваа манифестација што за првпат се организира во Град Скопје, сакаме да го валоризираме трудот кој наставните кадри го вложуваат во образованието на младите и нивната иднина. Се гордееме со секој успех […]