Вести Изјави Македонија

Тренчевска: Силна поддршка на жените за нивна поголема интеграција на пазарот на трудот

  Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска денеска присуствуваше на тркалезната маса организирана од страна на Управата за јавни приходи, по повод Денот на даночните работници. На тркалезната маса присуствуваа и сопругата на претседателот на Република Северна Македонија, Елизабета Георгиеска, Амбасадорот на Република Словенија, Милан Предан, директорката на Управа за јавни приходи, Сања […]