Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

“Кристал 1923” инвестира во современа, поеколошка опрема со поддршка на ЕБОР И ЕУ

  Со растечките цени на енергијата и останатите предизвици, светските пазари и ланците на снабдување, насекаде ги поттикнуваат деловните ентитети…

Повеќе