Вести Македонија Ударни вести

Стартуваат подготовките за отворање Народна Кујна во Маџир Маало

  Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски, денеска оствари средба со претставници од здружението на граѓани за помош на бездомници и социјално загрозени „Љубезност“. Цел на средбата е отпочнување на взаемна соработка која е од исклучителна важност за социјално ранливата категорија на граѓани преку отворање Народна кујна во населбата Маџир Маало за топли оброци за […]