Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Ковачевски: Развојната банка овие 5 години одигра клучна улога за поддршка стопанството

  Премиерот Димитар Ковачевски на заедничката прес-конференција со Развојната банка ја истакна важноста од континуираната поддршка на компаниите, пред сѐ…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Поддршка на Развојна банка за дигитализација, раст и развој на компаниите и економијата

  Претседателот на владата, Димитар Ковачевски денеска со амбасадорката на Швајцарија Вероник Улман Марти и со директорот на Развојна Банка,…

Повеќе