Вести Македонија Ударни вести

Спасовски со учениците кои освоија медали на Меѓународната јуниорска олимпијада по природни науки

  Претседателот на Владата Оливер Спасовски ги прими учениците, основци кои во рамки на 16-тата Меѓународна јуниорска олимпијада по природни науки, во декември во Доха, главниот град на Катар, освоија две сребрени и три бронзени медали.     Премиерот Спасовски на учениците, кои беа придружувани од нивните ментори, како и од претставник на родителите, им […]