Categories: Вести, Македонија, Став, Ударни вести

ДД: Издавањето на новите дoкументи да се покрие од државен буџет, а не од граѓаните

  Промената на документите за идентификација, патните исправи, возачките дозволи и автомобилските таблички, која беше наметната поради промената на името…

Повеќе