Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Арсовска ја отвори регионалната конференција за зајакнување на претприемништво

  Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, ја отвори дводневната регионална конференција „Соработка за зајакнување на претприемништвото и растот на…

Повеќе